Domene

.no/.com/.net/.org m.fl.
fra kr 60,00 første året
Viser priser eks. MVA | ink. MVA

en verden full av muligheter

Et domene, eller domenenavn, er din identitet på Internett, og domenet har blitt et viktigere kontaktpunkt enn både telefon og adresse. Velg blant generiske domener som .com, landsdomener som .no eller spesifikke domener som .shop. Finn ditt domene her! Akkreditert NORID-registrar, sertifisert Miljøfyrtårn, og godkjent av Trygg E-Handel.

Trustpilot score og logo

Billig domene Til en fast lav pris

Med billige domener kan du være kreativ når du registrerer. Vi er blant Norges aller billigste med en fast lav pris på domeneregistrering under de mest populære toppnivåene.

Full kontroll Over domene og andre tjenester

Administrer domene og DNS, videresendinger, webhotell og WordPress-installasjoner, og epost fra det samme lynraske grensesnittet. Gratis Dynamisk DNS!

Uslåelig Kundeservice Tilgjengelig, personlig og effektiv

Hos en av Norges mest erfarne domeneforhandlere. Vi har over 20 års erfaring og kan registrere domener under de aller fleste toppnivåer.

Søk på tvers av alle toppnivåer i domenesøket med ett trykk. Du registrerer både populære og spesifikke domener med letthet.

Velg riktige domenenavn - Vi hjelper deg!

Et .as domene står for eksempel ikke for aksjeselskap, og rangerer mye dårligere i Google enn .no-domener. Vi hjelper deg med råd og tips til å velge riktig.

Svargaranti - Og gratis support

Vi besvarer epost og andre skriftlige henvendelser så snart vi kan. Er det krise får du dessuten teknisk support på Facebook til alle tider, alle dager, hele året.

Gratis SSL-sertifikat - Og DNSSEC

Økt sikkerhet med gratis SSL-sertifikater til hjemmesiden, uten begrensninger, og krypterte oppslag mot dine domenenavn med DNSSEC.

Epost med Webmail - Og spamfilter

Med automatisk oppsett på din datamaskin og mobil, som inkluderer Webmail og virus- og spamfilter. Oppgraderes til Hosted Exchange med ett trykk!

Web hosting til alle formål - Bedrift og Privat

Enestående web hosting som gir deg raskere hjemmesider, og raskere WordPress og nettbutikker. Hundretusenvis av brukere stoler på våre tjenester - hver eneste dag.

Domenenavn - domene .no

Akkreditert NORID-registrar

Våre kunder sier vi er...

Tips for domeneregistrering

 • Registrer riktig toppnivå

  Et .as domene står ikke for Aksjeselskap. Det er egentlig toppnivået for Amerikansk Samoa og rangerer mye lavere i Google enn f.eks. .no og .com. Et generisk toppnivå rangerer alltid bedre i Google, og det er over 1500 generiske toppnivåer tilgjengelig!

 • Registrer alternativer til navn med nasjonale tegn

  Nasjonale tegn kan ikke brukes til epost selv om de er tillatt i domenenavnet. Husk å registrere alternativer uten nasjonale tegn som f.eks. språkrådet.no og sprakradet.no.

 • De toppnivåene rangerer forskjellig

  For hjemmesider rettet mot norske brukere bør du bruke et .no-domene, og tilsvarende gjelder for brukere i andre land. Registrer for eksempel .se for innhold rettet mot brukere i Sverige.

 • Domenenavn bør være lett å huske

  Vær kort og konsis, men unngå bindestreker og forkortelser. Navnet skal også være lett å skrive. Bruk hele navn, ord og fraser. Vurder vanlige skrivefeil og fonetiske misforståelser.

 • Vær kreativ!

  Et domenenavn kan for eksempel være etternavn, bedriftssnavn, produktnavn, navn på tjeneste, eller varemerke. Domener som du etterhvert ikke har behov for og ikke ønsker å beholde kan du enten la løpe ut eller selge.

 • Registrer domenenavnet først - start smart!

  Du bør registrere domenenavnene du ønsker med én gang. Du kan også registrere privat, og overføre til en virksomhet etterpå. Hvis du registrerer foretaket først, risikerer du at domenenavnet er opptatt når du skal ha det.

Nye toppnivåer
- et nytt eventyr i horisonten

Med frislipp på over 1500 nye toppnivåer er et nytt eventyr i ferd med å starte. Ikke bare har du nå sjansen til å registrere et domene du lenge har ønsket deg, men også under et toppnivå som er relevant for deg og dine nettsider. Skaff deg en nettadresse nå!

.shop

.SHOP er perfekt for nettbutikker og nettsider for kjøp og salg. Det er relevant, presist, og lett å huske. Søk etter ledige domener i vårt domenesøk nå!

SYSE - domenenavn.expert

.email

Registrer familienavnet ditt for å få fornavn@etternavn.email. Den enkleste epostadressen du kan tenke deg, for hele familien, resten av livet.

Kjøp nå

.blog

Gi din blog et navn med et eget toppnivå! .BLOG er kort og tydelig, og gjør det enklere å huske navnet på bloggen din.

Kjøp nå

Bytt til SYSE - spar tid og penger!

Hvis du skal flytte flere domener kan du legge de til i domenesøket på neste side. Dersom du skal overføre et eller flere domener til en annen organisasjon eller privatperson skal du gå til eierskifte.

Blant Norges rimeligste På registrering og flytting

Du sparer penger for hvert eneste domenenavn du flytter. Konkurransedyktige, gjennomsiktige og forutsigbare priser på både registrering og fornyelser.

Kontroll på kostnadene Og bedre oversikt

Administrer flere kundeforhold og avdelinger under samme login. Få bedre kontroll over alle tjenester og kostnader med en totaloversikt som alltid er tilgjengelig fra ett sted.

Samlefakturaer Og avtalegiro, eFaktura og EHF

Månedlig eller ukentlig samlefaktura levert per post, epost eller elektronisk. Du bruker mindre tid, reduserer kostnadene og får bedre kontroll!

Spesifikasjoner

 • Hurtigvalg for tilkopling til webhotell
 • Parkering
 • Videresending 301/302
 • Cloaking
 • Redigering av WHOIS
 • Import og eksport av sonefil
 • Redigering av sonefil
 • Backup og tilbakestilling av sonefil
 • DNSSEC
 • Redigering av navnetjenere
 • Dynamisk DNS
 • E-post fra kun 4,00/mnd
Chat