Webhosting i Norge

enestående webhosting for alle behov

Og til alle formål. Om du ser etter domene, en enkel hjemmeside, blogg eller nettbutikk, eller trenger en webhosting-partner til å drifte dine nettsider og applikasjoner. Med prisvinnende kundeservice, tjenester som er laget for å passe til deg, og servere i Norge innfrir du ethvert behov hos oss!

Akkreditert NORID-registrar, sertifisert Miljøfyrtårn, og godkjent av Trygg E-Handel.

Kjøp nå Fra kr 49,00/mnd Viser priser eks. MVA | ink. MVA
Trustpilot score og logo

Webhosting i Norge gir deg...

Raskere sider - Og bedre brukeropplevelser

Avstanden til serveren er viktig for brukerne dine. Webhosting med kort vei betyr at bits og bytes må innom færre punkter på veien, og gir færre problemer og bedre brukeropplevelser.

Bedre rangeringer i Google - Og økt trafikk

Google rangerer gode brukeropplevelser høyt, og det samme gjelder hastighet. Med webhosting i Norge får du økt synlighet, økt trafikk, og flere og mer fornøyde kunder.

Tilgjengelig support - I din tidssone

God support er kritiske for all webhosting. Vi snakker ditt språk i din tidssone, og har ekspertkompetanse når du trenger det. Gratis telefonsupport og svargaranti!

Kontrollpanel - Alltid full kontroll

Webhosting med full kontroll over alt fra domenenavn og DNS, til webhotell og servere, fra ett grensesnitt som fungerer også på mobil.

Gratis SSL - Med ett eneste klikk

Webhosting med helt gratis SSL med ett eneste trykk. Ingen etableringskostnader, vedlikeholdskostnader eller liten skrift.

WordPress-hosting - Som er raskere og sikrere

Beskytt WordPress-sidene dine mot automatiserte angrep, hold den oppdatert med automatiske oppdateringer, og øk hastigheten betraktelig!

Billig domene-registrering - Og billig webhotell

Registrer domenenavn under de mest populære toppnivåene for kun 60,00/første året.. Fast lav pris, og akkreditert Norid-registrar.

Prisvinnende kundeservice - Tilgjengelig i en rekke kanaler

Du er garantert svar på alle skriftlige henvendelser så snart vi kan innenfor ordinære åpningstider. Utenfor ordinære åpningstider er vi tilgjengelig på Facebook 24/7/365.

Sertifisert Miljøfyrtårn - Og godkjent av Trygg eHandel

Vi er Norges eneste registrar og leverandør av webhosting som er Sertifisert Miljøfyrtårn og godkjent av Trygg eHandel.

Ledende bloggere velger SYSE

"Jeg har brukt SYSE som hosting-partner siden januar 2013 og er veldig fornøyd med jobben de gjør med Trines matblogg. Jeg får rask og effektiv hjelp dersom det dukker opp problemer med nettsiden eller dersom jeg ellers har behov for bistand, og de er også flinke til å følge opp i etterkant. Mine varmeste anbefalinger!"
WordPress hjemmeside for Trines Matblogg Trine Sandberg,

1-CLICK gjør livet litt enklere

Send meg tilbud

Få med det som er viktig for deg, så tar vi kontakt for en prat rundt hvordan vi kan hjelpe best mulig :-)

Spørsmål og svar

 • Hvor finner jeg pakker med lagringsplass og epost?

  Pakkene du finner hos konkurrenter som Domeneshop og andre overselger lagringskapasitet. Hos oss betaler du bare for plassen du trenger. Vi varsler deg før det blir fullt, og oppgraderer automatisk før det blir fullt.

 • Kan dere garantere raskere hjemmesider hos dere

  Ja, vi garanterer raskere hjemmesider, eller pengene tilbake, uten spørsmål :-)

 • Kan dere garantere servere i Norge?

  Ja, alle våre servere er plassert i Norge, i vårt driftsmiljø på Digiplex. Digiplex er landets fremste på sikker leverandørnøytral hosting, ISO-sertifisert og forpliktet til kvalitet og sikkerhet i absolutt alle ledd.

 • Hvorfor skal jeg ikke velge et webhotell med lavere pris i utlandet, hos f.eks. Bluehost?

  Jo lenger unna brukerne dine serveren er, jo tregere blir nettsiden. Prisen er lavere, men tjenestene medfører både tregere nettsider og flere potensielle feilkilder siden trafikken må gjennom flere punkter på veien.

 • Hvorfor skal jeg ikke velge en billig-leverandør som One.com?

  Når One.com selger 25GB med lagringsplass med priser så lavt som 17,- i måneden så overselger de kapasitet. Du trenger ikke så mye plass, og ytelse og funksjonalitet er tilsvarende; du får det du betaler for.

Chat