Domenenavn - Registrere domene - Søk her:

.no/.com/.net/.org m.fl.
kr 60,00 første året

en verden full av muligheter

Et domene er identiteten din på Internett, og domenenavnet har blitt viktigere enn både telefon og adresse for mange bedrifter. Velg blant generiske domener som .com, landsdomener som .no eller spesifikke domener som .email. Finn dine domenenavn her! Akkreditert NORID-registrar og godkjent av Trygg E-Handel.

Hvorfor registrere domene hos SYSE

Billige domenenavn! Med en fast lav pris på registrering av de mest populære toppnivåene er vi blant Norges billigste på domeneregistrering! Med billige domener du kan være kreativ når du registrerer.

Rask og personlig kundeservice hos en av Norges mest erfarne registrarer. Vi har over 20 års erfaring og registrerer domener under de aller fleste toppnivåer.

Full kontroll over domenenavn og andre tjenester fra et brukervennlig og funksjonsrikt kontrollpanel, utviklet med og for våre kunder. Gratis Dynamisk DNS for din IP-adresse!

Gratis telefonsupport! Epost og andre skriftlige henvendelser vil besvares innen en time - garantert! Vi har dessuten døgnåpen kundeservice på Facebook alle dager, hele året.

Hosting-løsninger som skalerer fra den enkleste hjemmeside og WordPress-blogg til store bedriftssider og nettbutikker. Hundretusenvis stoler på våre tjenester - hver eneste dag.

Norges eneste Trygg e-Handel-verifiserte registrar. Kun stabile og seriøse nettbutikker kan bli godkjent til å benytte Trygg e-Handel merket.

Akkreditert NORID-registrar

Domenenavn - Akkreditert NORID-registrar for registrering av .no-domener

Registrere .no-domene - slik gjør du det

Bedrift eller annen virksomhet

Bedriften eller virksomheten må være registrert med en godkjent organisasjonsform i Enhetsregisteret, og ha en norsk postadresse. Alle utenlandske bedrifter som skal registrere et .no-domene må registreres som et norskregistrert utenlandsk foretak (NUF).

Vi anbefaler at du registrerer domenet før du registrerer firmaet. Det er ofte vanskeligere å finne et godt domenenavn enn et godt firmanavn.

Privatperson

Personen som søker må være myndig (18 år), og registrert i Folkeregisteret med norsk postadresse.

Når du sender inn søknaden om registrering behøver du en såkalt person-ID (PID) som er en personlig kode for domenet som du benytter i stedet for fødselsnummeret ditt ved registrering.

PID skaffer du i PID-automaten på NORID sine hjemmesider.

Registreringsprosessen

 1. Bruk domenesøket til å finne ledige domener.
 2. Fullfør bestillingen. Dersom du søker for en bedrift må du velge en ansvarlig kontaktperson, og oppgi navnet til vedkommende i bestillingen.
 3. Signer egenerklæringen og oppgi eventuell PID.
 4. Vi varsler deg når registreringen er fullført.
 5. Du kan begynne å bruke domenenavnet så snart NORID har oppdatert sine sonefiler med domenenavnet ditt. Produksjon av sonefiler skjer til faste tider på døgnet.

Flytt dine domenenavn - spar tid og penger!

Hvis du skal flytte flere domener kan du legge de til i domenesøket på neste side.

Flytt alle dine domener til oss for:

Bedre og raskere kundeservice. Når du flytter alle dine domener til oss får du tilgang til mer funksjonalitet og automatikk, og bedre og raskere hjelp.

Lavere kostnader. Med konkurransedyktige, gjennomsiktige og forutsigbare priser på både registrering og fornyelser sparer du penger for hvert eneste domenenavn.

En totaloversikt over alle tjenester og kostnader som alltid er tilgjengelig fra ett sted, med administrasjon av flere kundeforhold/filialer/avdelinger under en og samme login.

Færre fakturaer. Med færre bilag bruker du mindre tid på betaling av regninger, og du får lavere kostnader til bokføring. Vi kan dessuten tilby månedlig samlefaktura!

Hvis du skal overføre et domenenavn til en annen organisasjon eller privatperson skal du gå til eierskifte.

Nye toppnivåer
- et nytt eventyr i horisonten

Med frislipp på over 1300 nye toppnivåer er et nytt eventyr i ferd med å starte. Ikke bare har du nå sjansen til å registrere domenenavnene du lenge har ønsket deg, men også under et toppnivå som er relevant for deg og dine nettsider. Skaff deg en nettadresse nå!

.photo

Sjekk ut hvordan Stockpile Photo bruker .photo-domenet eller spiss budskapet ditt med toppnivåer som .tips .marketing eller .media.

Søk og registrer

.email

Registrer familienavnet ditt for å få fornavn@etternavn.email. Den enkleste epostadressen du kan tenke deg, for hele familien, resten av livet.

Søk og registrer

.expert

Slipp fantasien løs og søk etter ledige domener blant flere hundre nye toppnivåer i vårt domenesøk, vi har verktøyene du har kreativiteten.

SYSE - domenenavn.expert ;-)

Domene-tips!

 • Domenenavnet bør være lett å huske

  Det skal ikke være for langt. Hold det kort og konsist, men vær forsiktig med forkortelser. En bedrift bør i utgangspunktet registrere både egne merkenavn, produktnavn og andre naturlige søkekriterier.

 • Tenk bredt, registrer mer enn bare navnet!

  En bedrift bør i utgangspunktet registrere både egne merknavn, produktnavn og andre naturlige søkekriterier. Registrer bredt, så unngår du konflikter i f.eks. domeneklagenemda senere. Du bør også registrere vanlige skrivefeil, særlig for navn som er vanskelig å stave. Domener som du ikke ønsker å beholde kan du enten la løpe ut eller selge.

 • Husk alternativer til domenenavn med Æ, Ø og Å

  Nasjonale tegn er tillatt, men kan ikke benyttes til epost. Husk eventuelt å registrere et alternativt domene uten nasjonale tegn som f.eks. språkrådet.no og sprakradet.no.

 • Ulike toppnivåer rangerer forskjellig

  For nettsider rettet mot norske brukere, anbefaler vi registrering av .no og .com, i tillegg til andre generiske toppnivåer siden det rangerer bedre hos Google. Tilsvarende gjelder for nettsider rettet mot brukere i andre land.

 • .as står ikke for Aksjeselskap

  .as er egentlig toppnivå for Amerikansk Samoa og rangerer lavere i Google enn f.eks. .no og .com - eller andre generiske toppnivåer. Husk at det er over 1300 generiske toppnivåer tilgjengelig, og at et generisk toppnivå rangerer bedre i Google.

Når du skal registrere domene...

Ikke utsett en domeneregistrering

For det første risikerer du at andre registrerer domenenavnet ditt. For det andre har et domene som har vært registrert lenger bedre rangeringer i Google.

Du bør kjøpe domene med én gang, og registrere flere domener - se tips!

Kjøp webhotell med en gang

Google filtrerer ut tomme og parkerte domener fra sin indeks, og filtreringen gjør at det tar lenger tid å bli indeksert når du lanserer nettsiden. Kjøp webhotell med en gang, og opprett en midlertidig side, så kommer ditt domene raskere ut i søkemotorene.

Nå kan privatpersoner registrere .no-domener!

Den 17. juni 2014 åpnet NORID endelig for registrering av .no-domene for privatpersoner, og en privatperson kan nå registrere inntil 5 .no-domener. Frislippet erstatter ikke ordningen med at bedrifter og organisasjoner kan registrere inntil 200 .no-domener.

Eierskifte - overføre domene

Eierskiftet skal bestilles av den nye eieren, pass på at du logger inn med korrekt kundeforhold eller oppretter et nytt.

Takk! Eierskifte for er nå lagt til i handlekurven. Vil du flytte eller registrere flere domenenavn på samme bestilling kan du gjøre det her:

 • Du kan bare bestille eierskifte for .no. For andre toppnivåer vennligst kontakt kundeservice.
 • Eierskapsinformasjonen benyttes til å identifisere riktig eier av domenet i WHOIS. Vær påpasselig med å oppgi korrekt informasjon.
 • Fra og med 17. juni 2014 ble det mulig for privatpersoner å registrere .no-domener, og du kan nå bestille eierskifte privat for domenenavn som er registrert under en bedrift / organisasjon.
 • Domenenavn som er registrert på en enhet som er slettet i Brønnøysundregistrene vil automatisk bli slettet av NORID.
Chat