en verden full av muligheter

Domenenavn - kjøp domene her:

.no/.com/.net/.org m.fl. fra kr 39,00 første året
Viser priser eks. MVA | ink. MVA

Et domenenavn, eller domene, er din identitet på Internett, og domenenavnet har blitt viktigere enn telefon og adresse for bedrifter. Finn ledige domenenavn her, velg blant populære domener som .no og .com, eller spesifikke domener som .email. Akkreditert NORID-registrar, sertifisert Miljøfyrtårn, og godkjent av Trygg E-Handel.

Trustpilot score og logo

Billige domenenavn Til fast lav pris

Med en fast lav pris på registrering av de mest populære toppnivåene er vi blant Norges billigste på domeneregistrering. Med billige domenenavn kan du være kreativ når du registrerer.

Full kontroll Over domenenavn og andre tjenester

Fra et brukervennlig og funksjonsrikt kontrollpanel, utviklet med og for våre kunder. Gratis Dynamisk DNS for din IP-adresse!

Prisvinnende kundeservice Rask, personlig og effektiv

Hos en av Norges mest erfarne registrarer. Vi har over 20 års erfaring og kan registrere domene under de aller fleste toppnivåer, og hjelper deg med absolutt alt.

Søk på tvers av alle tilgjengelige toppnivåer med ett eneste søk. Du finner både populære og spesifikke domenenavn med letthet.

Finn riktige domenenavn - Og de som passer deg

.as står for eksempel ikke for aksjeselskap, og rangerer mye dårligere i Google enn et .no-domene. Vi hjelper deg med å velge riktig, se tips eller spør Kundeservice.

Gratis telefonsupport - Og svargaranti

Epost og andre skriftlige henvendelser blir besvart så snart vi kan. Vi har dessuten døgnåpen support på Facebook alle dager, hele året.

DNSSEC for økt sikkerhet - Og gratis SSL-sertifikat

DNSSEC krypterer oppslag mot et domene og reduserer risikoen for å bli utsatt for bedragerier. I tillegg får du gratis SSL-sertifikat til hjemmesiden din.

Domene og epost - Til fast lav pris

Som kan settes opp på både din datamaskin og mobil, og inkluderer Webmail og virus- og spamfilter. Klargjort for Hosted Exchange.

Webhosting til alle formål - Privat og bedrift

Enestående webhosting som skalerer fra enkle nettsider som du bygger selv til WordPress-blogger, og nettbutikker. Hundretusenvis stoler på våre tjenester - hver eneste dag.

Domenenavn - domene .no

Akkreditert NORID-registrar

Våre kunder sier vi er...

Hvordan registrere .no-domene

Privatperson

Personen som søker må være myndig (18 år), og registrert i Folkeregisteret med norsk postadresse.

Når du sender inn søknaden om registrering behøver du en såkalt person-ID (PID) som er en personlig kode for domenet som du benytter i stedet for fødselsnummeret ditt ved registrering.

PID skaffer du i PID-automaten på NORID sine hjemmesider.

Bedrift eller annen virksomhet

Bedriften eller virksomheten må være registrert med en godkjent organisasjonsform i Enhetsregisteret, og ha en norsk postadresse. Alle utenlandske bedrifter som skal registrere et .no-domene må registreres som et norskregistrert utenlandsk foretak (NUF).

Vi anbefaler at du registrerer domenet før du registrerer firmaet. Det er ofte vanskeligere å finne et godt domene enn et godt firmanavn.

Registreringsprosessen

 1. Bruk domenesøket til å finne ledige domener.
 2. Fullfør bestillingen. Dersom du søker for en bedrift må du velge en ansvarlig kontaktperson, og oppgi navnet til vedkommende i bestillingen.
 3. Signer egenerklæringen og oppgi eventuell PID.
 4. Vi varsler deg når registreringen er fullført.
 5. Du kan begynne å bruke domenenavnet så snart NORID har oppdatert sine sonefiler med ditt domene. Publisering av sonefiler skjer til faste tider på døgnet.

Tips for registrering

 • Et domenenavn skal være lett å huske

  Domenenavnet skal ikke være for langt, hold det kort og konsist. Domenet skal også være lett å skrive. Bruk hele navn, ord og fraser, unngå bindestreker og forkortelser. Registrer vanlige skrivefeil.

 • Vær kreativ når du skal registrere

  Et domenenavn kan for eksempel være navn, foretaksnavn, produktnavn, tjeneste, eller merke. Benytt tilbudet for 1. år for å registrere flere! Domener som du ikke ønsker å beholde kan du enten la løpe ut eller selge.

 • Husk alternativer til domenenavn med Æ, Ø og Å

  Nasjonale tegn er tillatt, men kan ikke benyttes til epost. Husk eventuelt å registrere et alternativt domene uten nasjonale tegn som f.eks. språkrådet.no og sprakradet.no.

 • Registrer riktig toppnivå

  .as står ikke for Aksjeselskap, og er egentlig toppnivå for Amerikansk Samoa og rangerer lavere i Google enn f.eks. .no og .com - eller andre generiske toppnivåer. Husk at det er over 1500 generiske toppnivåer tilgjengelig, og at et generisk toppnivå rangerer bedre i Google.

 • Ulike toppnivåer rangerer forskjellig

  For nettsider rettet mot norske brukere, anbefaler vi registrering av .no og .com, i tillegg til andre generiske toppnivåer. Tilsvarende gjelder for nettsider rettet mot brukere i andre land; registrer for eksempel .se for innhold rettet mot brukere i Sverige.

 • Domenenavn først, foretak etterpå - start smart!

  Du bør registrere domenenavnene du ønsker med én gang. Du kan også registrere domene privat, og overføre til en virksomhet etterpå. Hvis du venter og registrerer foretaket først, risikerer du at domenenavnet er opptatt når du skal ha det.

Flytt dine domener - spar tid og penger!

Hvis du skal flytte flere domener kan du legge de til i domenesøket på neste side. Dersom du skal overføre domenenavn til en annen organisasjon eller privatperson skal du gå til eierskifte.

Lavere kostnader Og fast lav pris på registrering

Med konkurransedyktige, gjennomsiktige og forutsigbare priser på både registrering og fornyelser sparer du penger for hvert eneste domene du flytter.

Bedre oversikt Og kontroll med dine tjenester

En totaloversikt over alle tjenester og kostnader som alltid er tilgjengelig fra ett sted, med administrasjon av flere kundeforhold og avdelinger under samme login.

Færre fakturaer Med samlefakturaer

Med færre bilag bruker du mindre tid på betaling av regninger, og du får lavere kostnader til bokføring. Vi kan dessuten tilby ukentlig og månedlig samlefaktura!

Eierskifte - overføre domene

Eierskiftet skal bestilles av den nye eieren. Pass på at du velger kundeforholdet til ny eier, eller oppretter et nytt kundeforhold. Eierskapsinformasjonen benyttes til å identifisere riktig eier av domenet i WHOIS. Påse at du oppgir riktig informasjon.

Takk! Eierskifte for er nå lagt til i handlekurven. Hvis du har flere domener du ønsker å bestille eierskifte for kan du legge de til her:

 • Du kan bare bestille eierskifte for .no-domener. For andre toppnivåer vennligst kontakt kundeservice.
 • Fra og med 17. juni 2014 ble det mulig for privatpersoner å registrere .no-domener, og du kan nå bestille privat eierskifte for et domene som er registrert under en bedrift / organisasjon.
 • NB! Domener som er registrert på en enhet som er slettet i Brønnøysundregistrene vil automatisk bli slettet av NORID.

Nye toppnivåer
- et nytt eventyr i horisonten

Med frislipp på over 1500 nye toppnivåer er et nytt eventyr i ferd med å starte. Ikke bare har du nå sjansen til å registrere et domene du lenge har ønsket deg, men også under et toppnivå som er relevant for deg og dine nettsider. Skaff deg en nettadresse nå!

.shop

.SHOP er perfekt for nettbutikker og nettsider for kjøp og salg. Det er relevant, presist, og lett å huske. Søk etter ledige domener i vårt domenesøk nå!

SYSE - domenenavn.expert

.email

Registrer familienavnet ditt for å få fornavn@etternavn.email. Den enkleste epostadressen du kan tenke deg, for hele familien, resten av livet.

Kjøp nå

.blog

Gi din blog et navn med et eget toppnivå! .BLOG er kort og tydelig, og gjør det enklere å huske navnet på bloggen din.

Kjøp nå

Spørsmål og svar

 • Hvor lang tid tar det å registrere et domene?

  Forutsatt at du betaler med kort, og oppgir alle nødvendige personalia korrekt, tar det ca. 10 minutter å registrere et domenenavn fra bestillingen er utført.

 • Hvor mange domenenavn kan jeg registrere?

  Bedrifter og organisasjoner kan registrere inntil 100 domenenavn under .no. Du kan registrere inntil 5 .no-domener privat. For andre toppnivåer er det ingen begrensninger.

 • Hva er pris for et domene fra og med år 2?

  Du finner pris for alle domener i vårt domenesøk. Overstrøket pris er den prisen du betaler fra og med år 2.

 • Kan jeg reservere et domene?

  Nei, det er dessverre ikke mulig å reservere et domene, for å registrere det senere.

Spesifikasjoner

 • Hurtigvalg for tilkopling til webhotell
 • Parkering
 • Videresending 301/302
 • Cloaking
 • Redigering av WHOIS
 • Import og eksport av sonefil
 • Redigering av sonefil
 • Backup og tilbakestilling av sonefil
 • DNSSEC
 • Redigering av navnetjenere
 • Dynamisk DNS
 • E-post fra kun 4,00/mnd
Chat