vi handler om deg

De beste hosting-tjenestene er de som passer dine behov. Hver eneste dag jobber vi for å tilpasse oss deg.

One.com kjøper SYSE!

Vi fortsetter arbeidet med å utvikle innovative hosting-tjenester, men nå i samarbeid med One.com! Oppkjøpet gir oss tilgang på store ressurser og kompetanse, og vil på sikt gi deg mer funksjonalitet, enda høyere ytelse og lavere priser. Rent praktisk vil oppkjøpet ikke medføre noen endringer:

Vi er fortsatt de samme som før

De ansatte er de samme, og rutiner og kontaktpunkter forblir de samme. Kontrakter og betingelser er de samme.

Tjenestene er de samme som før

Driftsmiljøet på Digiplex består. Tjenestene forblir de samme, og vi skal fortsette å levere den samme glimrende supporten.

PS: Hvis du har flyttet fra One.com til SYSE for enda raskere sider og bedre support så har du fortsatt valgt riktig :-)


One.com logo

One.com er en innovativ leverandør av domenenavn og webhosting. Selskapet ble etablert i 2002 i Danmark (B-one), og er i dag en ledende leverandør i Europa. Helt siden stiftelsen har One.com hatt en konstant vekst, og har i dag mer enn 1 500 000 kunder i 149 land. Visjonen har fra start av vært å tilby et enkelt, fleksibelt og brukervennlig produkt for alle.

I dag har selskapet mer enn 270 medarbeidere, en sunn, sterk økonomi, og en solid infrastruktur, og er fullt ut forberedt til å gå fremtidens muligheter og utfordringer i møte.

SYSE er en del av One.com-gruppen sammen med UniWeb og FastName.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og det kan du også!

Våre tjenester er utviklet for deg

Helt siden SYSE ble grunnlagt som Syse Data i 1995 har spesialtilpasning av leveransene vært i fokus. Da bedriften i sin tid leverte PC'er og annen hardware ble utstyret levert av tekniker og oppsettet skreddersydd sammen med kunden.

I dag er det fortsatt deg og dine krav vi legger til grunn når vi utvikler våre hosting-tjenester. Vi forsøker til enhver tid å designe hosting-tjenester slik at du kan kjøpe det som passer for deg og din bruk, uansett behov.

Hvorfor bruke SYSE ?

Over 20 års erfaring

Du velger en hostingleverandør med mer enn 20 års erfaring og ekspertise og kvalitet som du og dine kunder kan stole på.

Solid og kredittverdig

Du blir kunde hos et solid selskap med den høyeste kredittverdigheten et selskap kan oppnå (AAA).

Kvalitet og sikkerhet

Du kjøper tjenester av ypperste kvalitet; vårt driftssenter er ISO 9001:2008-sertifisert og vi benytter kun den beste hardwaren.

Én leverandør til alle hosting-behov

Du får en leverandør som dekker dine hosting-behov, med en bred og gjennomtenkt produktportefølje.

Vi kan web-utvikling

Du får en leverandør som kan og forstår web-utvikling, og som har spisskompetanse på en rekke språk og plattformer.

Kompetent support med sosiale antenner

Du får et supportapparat med høy teknisk kompetanse og lang erfaring som evner å formidle teknisk support på en forståelig måte.

Vi sikter mot målet

Du får en teknisk kompetansepartner med forretningsforståelse og fokus på hva teknologien skal bidra til.

  • Canal DigitalLogo for Trines Matblogg
  • House of ControlLogo for Jotun
  • PlapreLogo for Leger Uten Grenser
  • mystore.noLogo for Norli
  • X-lifeLogo for Canal Digital

Mange av landets aller største merkevarer og bedrifter bruker oss for å lykkes på nett, sammen med bloggere, designere, artister, familieforetak, gründere og gaselle-bedrifter. Alle med ulike behov.

Jobb hos SYSE

"We're just enthusiastic about what we do."

-Steve Jobs

Du tar ansvar og du brenner for brukeropplevelser. I tillegg er du nysgjerrig, engasjert og teknisk interessert (les: nerd). Du får en unik sjanse til å være deg selv og utvikle deg personlig og faglig i en spennende og ekspansiv bedrift.

Du blir med på å forme løsninger som svært mange mennesker bruker daglig - både på web og på mobile enheter. Utfordringer i fleng!

Driftsmeldinger og 24-7-365 kundeservice!

Følg oss på Facebook

Føg oss på Facebook for driftsmeldinger, og døgnåpen support hele året.

Chat