Tornado® Hosting Engine

laget for vekst

Med vår forhandlerplattform får du langt mer enn bare rabatter, og du velger selv hva du vil benytte deg av og hvor mye.

bli forhandler

Kutt kostnader, øk salgsinntektene, få umiddelbar tilgang til nye tjenester og ett grensesnitt for administrasjon.

Sterkt rabatterte priser

Oppnå inntil 75% rabatt på våre utpriser. Det gir deg mulighet for gode marginer på alle tjenester, uansett hvilket volum du omsetter for.

Tjenester og funksjonalitet

Flere tjenester gir grunnlag for økte salgsinntekter. Domenenavn, epost, webhotell, filserver, backup m.m. Legg til med et klikk fra kontrollpanelet. Kunder betjener seg selv og fakturering skjer automatisk.

Full kontroll på profil og pris

Du plukker hvilke tjenester du skal videreselge og hva de skal koste ut i markedet. Tilpass utseendet og produktnavn til å passe med din profil, eller benytt merkevaren Tornado®.

Du eier kunden

Kundeporteføljen du bygger opp eies av deg. Ved siden av økte salgsinntekter fra eksisterende kunder, øker du verdien på porteføljen med nye.

Minimal risiko, pay-as-you-go

Du betaler ingenting up-front og forplikter deg ikke til uttak. Det er heller ingen etableringsgebyrer; du betaler kun for de tjenestene du videreselger.

Tornado® Hosting Engine - skalerer opp hele bedriften

Tornado Hosting Engine er en komplett driftsplattform for hosting-tjenester hvor du håndplukker elementer du vil benytte deg av; alt fra rabattavtaler til en helautomatisert nettbutikkløsning.

Plattformen er designet for bedrifter som driver med hosting, design, media- og andre typer IT-tjenester. Den inkluderer svært gode rabatter på en rekke tjenester, valgfri white-labeling, et intuitivt kontrollpanel og egen nettbutikk for selvbetjening, og automatisering av alle tekniske og merkantile arbeidsprosesser. Pris kr 0,-

Bli forhandler

Kom i gang, vi hjelper deg

Vi hjelper deg med å komme igang. Vi bistår med integrering av nettbutikk i dine sider og oppsett av tjenesteutvalg, kontrollpanel og evt. nettbutikk.

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale om hvordan du best mulig kan benytte deg av løsningen.

Beskyttet av reCAPTCHA. Google sine Personvernregler og Vilkår gjelder.

Spørsmål og svar

 • Har dere et affiliate-program også?

  Nei, dessverre, ikke for øyeblikket.

 • Koster det noe å bli forhandler?

  Absolutt ingenting, og du forplikter deg ikke til noe som helst.

 • Hvordan går jeg frem for å videreselge tjenester fra dere?

  Fyll ut skjemaet på denen siden, og send inn så kontakter vi deg med en forhandlersøknad i løpet av én time (innenfor ordinær kontortid)

 • Hvor lang tid tar det før forhandlerkontoen er etablert?

  Forhandlersøknader blir behandlet i løpet av én time etter at vi har mottatt en signert avtale. Alle systemer kan leveres ferdig konfigurert og med din profil i løpet av én time forutsatt at vi får tilgang på alt nødvendig materiale som farger, fonter, logoer m.v.

 • Håndterer dere support?

  Ja, men kun 2. linje. I praksis betyr det at du fører kontakten med sluttkunden og at vi yter bistand til deg vedevt. problemer som du eller kunden ikke klarer å løse selv.

Chat