Domeneshop VS SYSE

.no/.com/.net/.org m.fl.
fra kr 60,00 første året
Viser priser eks. MVA | ink. MVA

velg SYSE til ditt domene

Med høy kvalitet, lave priser, webhosting i Norge og markedsledende support tar vi stadig nye markedsandeler fra aktører som Domeneshop. Vi hjelper deg med alt knyttet til domenenavn, webhotell og servere! Akkreditert NORID-registrar, sertifisert Miljøfyrtårn og godkjent av Trygg E-Handel.

Trustpilot score og logo

Garantert raskere sider Enn hos Domeneshop

Vi flytter dine nettsider for deg, og gjør nødvendige tilpasninger for enda bedre ytelse. Hvis du ikke blir fornøyd får du pengene igjen.

Mer tilgjengelig support Enn hos Domeneshop

Du når oss på chat, Facebook og Twitter - i tillegg til epost og telefon. På Facebook er vi tilgjengelig 24/7 alle dager, hele året.

Billigere enn Domeneshop På domeneregistrering

Du registrer et .no domene til kun 75,- ink. MVA. Prisen gjelder alle populære toppnivåer, og du kan registrere så mange domener du vil.

Sammenlikne Domeneshop med SYSE

Domeneshop SYSE Screenshot

Domener er billigere - Hos Domeneshop

Nei, mange domener er billigere hos Domeneshop, men de mest populære domenene som .no med flere koster kun 75,- ink. MVA å registrere hos oss. Det er mye mindre enn hva Domeneshop tar.

Webhotell er rimeligere - Hos Domeneshop

Ja, men vi garanterer at du får raskere sider hos oss, og med 1-Click installasjon av både WordPress og SSL er vi sikre på at du kommer raskere i gang også :-) Vi kan dessuten flytte dine sider til oss, og det koster ingenting ekstra!

Domeneshop har gratis SSL - Fra Let's Encrypt

Det har vi også, og du installerer SSL-sertifikater med ett eneste trykk. Det er ingen begrensninger på antall sertifikater eller domenenavn.

Kan jeg ha domene hos Domeneshop - Og webhotell hos SYSE?

Ja, men hvis du flytter domenenavnet til oss er det enklere for oss å hjelpe deg, og du får tilgang til masse ekstra funksjonalitet og automatikk som ikke vil fungere hvis du har domenenavnet hos en annen registrar.

Domeneshop har lengre åpningstider - På Kundeservice

Nei, Domeneshop er riktignok tilgjengelig på telefon frem til 18:00 hver mandag til torsdag, mens vi stenger sentralbordet 16:30. Du kan allikevel nå oss på Facebook 24/7 , alle dager, hele året.

Domeneshop har mange flere toppnivåer - I sitt domenesøk

Ja, men du trenger gjerne de mest populære som .no eller .com, og vi kan dessuten registrere domenenavn under de aller fleste toppnivåer selv om de ikke er tilgjengelige i domenesøket vårt.

Domenenavn - domene .no

Akkreditert NORID-registrar

Våre kunder sier vi er...

Nye toppnivåer
- et nytt eventyr i horisonten

Med frislipp på over 1500 nye toppnivåer er et nytt eventyr i ferd med å starte. Ikke bare har du nå sjansen til å registrere et domene du lenge har ønsket deg, men også under et toppnivå som er relevant for deg og dine nettsider. Skaff deg en nettadresse nå!

.shop

.SHOP er perfekt for nettbutikker og nettsider for kjøp og salg. Det er relevant, presist, og lett å huske. Søk etter ledige domener i vårt domenesøk nå!

SYSE - domenenavn.expert

.email

Registrer familienavnet ditt for å få fornavn@etternavn.email. Den enkleste epostadressen du kan tenke deg, for hele familien, resten av livet.

Kjøp nå

.blog

Gi din blog et navn med et eget toppnivå! .BLOG er kort og tydelig, og gjør det enklere å huske navnet på bloggen din.

Kjøp nå

Spesifikasjoner

 • Hurtigvalg for tilkopling til webhotell
 • Parkering
 • Videresending 301/302
 • Cloaking
 • Redigering av WHOIS
 • Import og eksport av sonefil
 • Redigering av sonefil
 • Backup og tilbakestilling av sonefil
 • DNSSEC
 • Redigering av navnetjenere
 • Dynamisk DNS
 • E-post fra kun 4,00/mnd
Chat