Ledige domener Søk etter ledige domenenavn

Søk etter ledige domener med vårt domenesøk. I søket kan du også se om et domenenavn allerede er registrert, og sjekke hvem som eier det. Ledige domener er markert med en grønn handlevogn i domenesøket.

Dersom et domenenavn ikke er ledig markeres det med en link til informasjon om hvem som eier domenet, og en flytt-knapp. Du kan flytte domenenavnet til oss hvis det er du som eier det.

Kjøpe domene - Akkreditert NORID-registrar for registrering av .no-domener

Akkreditert NORID-registrar

Hvis ditt domene ikke er ledig...

  • Et domene som ikke er ledig kan allikevel kjøpes

    Helt opplagte domenenavn er som oftest registert for lenge siden. Særlig domener under .com og .net har vært utsatt for massive oppkjøp av navn. I USA finnes firmaer som eier over 100 000 .com domener. Disse domenenavnene innholder ofte interessante søkeord, og er registrert for videresalg. Er ditt favoritt-domene allerede registert kan vi kanskje hjelpe med å kjøpe det for deg - ta kontakt!

  • Registrere domenenavn som er utløpt

    I Norge løper hundrevis av .no-domener ut hver dag, og her dukker det opp mange gode domener. Dersom et domenenavn ikke er ledig, finner du informasjon om utløpsdato i eierinformasjonen, se egen link i domenesøket!

  • Skap ditt eget domenenavn

    Det er en grunn til at det dukker opp domener som AirBNB, Uber, Trivago, Expedia og Momondo. Dette er helt nye utrykk ingen har hatt noen grunn til å registere tidligere. For inspirasjon til ledige domener kan du prøve Dot-o-mator.

Chat