Domeneregistrering Registrere domene, privat og bedrift

Domeneregistrering fra kun 60,-/år. Register domene her, og gjør krav på din nettadresse hos Norges eneste Trygg E-Handel verifiserte registrar. Alle privatpersoner og organisasjoner kan registrere domene.

Når en domeneregistrering er fullført kan du kople til epost og webhotell for publisering av hjemmesider. For enkel administrasjon, og bedre og raskere hjelp, anbefaler vi at du velger et webhotell hos oss, og du kan bestille samtidig som du registrerer domenet.

SYSE er akkreditert registrar hos NORID, som er underlagt Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet. Helt siden 1995 har vi levert domeneregistrering og passet på norske hjemmesider. Du får konkurransedyktige priser, og tilgang til alle domener og webhotell fra et kontrollpanel. Har du spørsmål om domeneregistering, webhotell og nettside? Ring vår gratis supporttelefon 33349700 for hjelp.

Kjøpe domene - Akkreditert NORID-registrar for registrering av .no-domener

Akkreditert NORID-registrar

Domeneregistrering - FAQ

  • Hvor lenge varer en domeneregistrering?

    Du registrerer et domenenavn for ett år av gangen. Vi fornyer alle domener automatisk hvert år, og trenger du ikke lenger et domene etter at perioden har løpt ut, gir du oss bare beskjed før utløpsdato.

  • Hvordan kan jeg endre informasjon som er registrert på et domene?

    Nå du bytter adresse, telefonnummer kan du endre dette i Kontrollpanelet. Vi oppdaterer NORID sin registre automatisk, slik at korrekt informasjon er listet i bl.a. WHOIS-tjenester.

  • Hvordan registrere .no-domene på ny eier?

    Når du selger et domene og må eierskapet overføres. Ny eier kan bestille et eierskifte på våre hjemmesider for overføring av formelt eierskap og signering av egenerklæring.

Chat