Hvem eier domenet? Sjekk domene i WHOIS her

.no/.com/.net/.org m.fl.
kr 60,00 første året
Viser priser eks. MVA | ink. MVA

Se eier og registrer dine domener her

Lurer du på hvem som eier et domene kan du søke i WHOIS-databaser med domenesøket. Hvis et domenenavn ikke er ledig markeres det med en link til informasjon om nåværende eier, WHOIS, i søket. Hvis det ikke er opptatt kan du registrere det. I Norge er det NORID som publiserer denne informasjonen. I mange tilfeller er det er firma som er registrert, da .no domener tidligere krevde et organisasjonsnummer.

Trustpilot score og logo

Sjekk Brønnøysundregistrene Og andre registre

Hvis et .no-domene kun har oppført firmanavn og organisasjonsnummer kan du søke videre på eks. Proff. Her vil du få informasjon om daglig leder, styremedlemmer og eventuelle regnskapstall.

Oppgi organisasjonsnummer På å registrere .no-domener?

I NORID sitt WHOIS-søk kan du også søke på organisasjonsnummer og i mange tilfeller få listet opp alle domenene firmaet har registert. Klikk Handle'et i WHOIS-søket for å få opp mer informasjon.

Registrar-handle i WHOIS Gir informasjon om leverandøren

Feltet som heter "Registrar Handle" forteller hvilken domeneforhandler eier har benyttet. Som regel vil en domeneforhandler som også tilby nettsider, nettbutikk, webhotell og hosting.

Domenenavn - domene .no

Akkreditert NORID-registrarEier av et .no-domener kan være en privatperson eller firma med adresse i Norge. Internasjonalt krever også ICANN (Internet Corporation for Assignes Names and Numbers) at alle domener skal vise korrekt informasjon om eier og kontaktperson.

Av denne grunn har det dukket opp bedrifter som operer som mellommenn. Dette er ikke utbredt i Norge, men på toppnivåer som .com, .org o.l, kan du finne domeneeiere som "PrivacyDomain", "MrDomain" og "WhoIsProtect". Avhengig av nasjonalitet vil det kreve en rettslig dom eller politietterforskning før anonymiseringstjenestene oppgir eierskapet. Anonymiseringstjenesten er også tilgjengelig hos SYSE for enkelte toppnivåer.

Dersom du vil klage på en domeneregistrering skal du kontakte Domeneklagenemda.

Våre kunder sier vi er...

Nye toppnivåer
- et nytt eventyr i horisonten

Med frislipp på over 1500 nye toppnivåer er et nytt eventyr i ferd med å starte. Ikke bare har du nå sjansen til å registrere et domene du lenge har ønsket deg, men også under et toppnivå som er relevant for deg og dine nettsider. Skaff deg en nettadresse nå!

.photo

Sjekk ut hvordan Stockpile Photo bruker .photo-domenet eller spiss budskapet ditt med toppnivåer som .tips .marketing eller .media.

Kjøp nå

.email

Registrer familienavnet ditt for å få fornavn@etternavn.email. Den enkleste epostadressen du kan tenke deg, for hele familien, resten av livet.

Kjøp nå

.shop

.SHOP er perfekt for nettbutikker og nettsider for kjøp og salg. Det er relevant, presist, og lett å huske. Søk etter ledige domener i vårt domenesøk nå!

SYSE - domenenavn.expert

Spesifikasjoner

 • Hurtigvalg for tilkopling til webhotell
 • Parkering
 • Videresending 301/302
 • Cloaking
 • Redigering av WHOIS
 • Import og eksport av sonefil
 • Redigering av sonefil
 • Backup og tilbakestilling av sonefil
 • DNSSEC
 • Redigering av navnetjenere
 • Dynamisk DNS
 • E-post fra kun 4,00/mnd
Chat