Domeneklagenemda
- unngå tvist, registrer et nytt domene

.no/.com/.net/.org m.fl.
fra kr 60,00 første året
Viser priser eks. MVA | ink. MVA

Søk og registrer dine domener her

Det skal være raskt og billig å registere domener i Norge. Det er i utgangspunktet førstemann til mølla som gjelder, med unntak for såkalt spekulativ registrering, eller registrering i ond tro. Du må derfor være rask ute for å forhindre andre i å registre dine varemerker og firmanavn. Sikre deg eierskap idag, søk og bestill her!

Trustpilot score og logo

Hvem kan registrere domene? Og hva med .no-domener?

Både bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene og privatpersoner over 18 år som er registrert i Folkeregisteret kan registrere .no-domener. For andre toppnivåer kan egne vilkår forekomme.

Har jeg rett på et domene Som er registrert varemerke?

Hvis ingen andre har krav på domenenavnet, eller du er førstemann og du har rett på det, er domenet ditt. Ved en eventuell tvist kan domeneklagenemda vurdere konflikten og eierskapet.

Hvilke rettigheter får jeg Ved registrering av domenenavn?

Registrering av domenenavn gir i utgangspunktet ingen rettigheter som sådan. Har du ingen rett på domenenavnet og registrerer spekulativt, i ond tro, så risikerer du å miste det.

Domenenavn - domene .no

Akkreditert NORID-registrarTvister om rettigheter til .no-domene behandles av Domeneklagenemnda hos NORID. De behandler kun konflikter, og jobber for å finne en rask og rimelig løsning uten rettsak. Medlemmene av nemnda har lang erfaring med stridigheter om domenenavn. Domeneklagenemnda ble startet i 2003 og har behandlet over 500 saker. I over 60% av sakene har klager fått medhold.

Skulle .no-registeringerer inkludert en rettslig vurdering av immaterielle rettigheter som varemerker, merkevarer, organisasjonsnavn osv. måtte NORID's kapasitet vært mangedoblet, og årsavgiften, og prisen for registrering, hadde mest sannsynlig vært skyhøy.

Våre kunder sier vi er...

Mer om Domeneklagenemda

Svært lave kostnader

Dersom noen har et domene som du mener er rettmessig er ditt, kan å klage inn saken til domeneklagenemda være et veldig rimelig alternativ til å gå veien om retten. Kostnaden ligger på ca 3500,-. Klagebegyret blir for tiden dessuten refundert hvis man får medhold.

Begrenset juridiksjon

Domeneklagenemda har ikke forvaltningsmyndighet, og er kun en tvisteløsningsordning. Nemnda kan kun fatte vedtak om sletting og overføring av domener. De kan ikke fatte vedtak om for eksempel erstatning, omkostninger, eller andre immaterielle rettigheter. Går begge parter med på megling, kan man unngå behandling av nemnda.

Nye toppnivåer
- et nytt eventyr i horisonten

Med frislipp på over 1500 nye toppnivåer er et nytt eventyr i ferd med å starte. Ikke bare har du nå sjansen til å registrere et domene du lenge har ønsket deg, men også under et toppnivå som er relevant for deg og dine nettsider. Skaff deg en nettadresse nå!

.shop

.SHOP er perfekt for nettbutikker og nettsider for kjøp og salg. Det er relevant, presist, og lett å huske. Søk etter ledige domener i vårt domenesøk nå!

SYSE - domenenavn.expert

.email

Registrer familienavnet ditt for å få fornavn@etternavn.email. Den enkleste epostadressen du kan tenke deg, for hele familien, resten av livet.

Kjøp nå

.blog

Gi din blog et navn med et eget toppnivå! .BLOG er kort og tydelig, og gjør det enklere å huske navnet på bloggen din.

Kjøp nå

Spesifikasjoner

 • Hurtigvalg for tilkopling til webhotell
 • Parkering
 • Videresending 301/302
 • Cloaking
 • Redigering av WHOIS
 • Import og eksport av sonefil
 • Redigering av sonefil
 • Backup og tilbakestilling av sonefil
 • DNSSEC
 • Redigering av navnetjenere
 • Dynamisk DNS
 • E-post fra kun 4,00/mnd
Chat