.no-domener Norske domenenavn

Registrer ditt .no domene her! Sikre deg ditt eget norske domenenavn til en lav årlig pris, helt uten bindingstid. Oppgi et domenenavn du ønsker å registrere og trykk 'Søk'. Domeneregistrering under .no er nå åpent for både firmaer og privatpersoner. Nå kan alle registrere domene under .no, og få norske domenenavn!

Nettsider som slutter på .no er synonymt med Norge og trygghet. «Dått enno» domener vil ofte rangere bedre på Google.no enn andre landsdomener og generiske toppdomener. NB! Det er mulig å registere domener med de norske tegn som æøå, men disse domenene fungerer ikke i epostadresser. PS: Husk å bestille webhotell hvis du skal ha en hjemmeside!

Kjøpe domene - Akkreditert NORID-registrar for registrering av .no-domener

Akkreditert NORID-registrar

.no-domener - FAQ

  • Hvor mange .no-domener kan jeg registrere?

    Bedrifter med et organisasjonsnummer i Brønnøysundregistrene kan registrere 200 .no domener. Privatpersoner i Norge kan registere 5 .no domener. Les mer og se video om hvorfor privatpersoner bør skaffe seg et .no domene på https://domeneguide.norid.no/".

  • Hvordan forvaltes .no-domener?

    I Norge er det NORID som har ansvaret for .no-domenet på vegne av ICANN. NORID er underlagt Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet, og håndterer søknader og tvister rundt .no-domener. SYSE er en akkreditert registrar og domeneforhandler med avtale hos NORID. Vi håndterer alt det praktiske rundt en domeneregistrering. Du trenger kun å signere digitalt for å registrere domene.

  • Finnes det andre norske domenenavn?

    Ja, i tillegg til .no har Norge 2 andre toppdomener; .sj og bv –for Svalbard/ Jan Mayen og Bouvetøya. Disse domenenavnene er foreløpig ikke åpne for registering, verken for privatpersoner eller bedrifter.

Chat