Blogg på eget domene
- Kjøp ditt eget domene til bloggen

.no/.com/.net/.org m.fl.
fra kr 60,00 første året
Viser priser eks. MVA | ink. MVA

Finn et eget til
din blogg her

Skal du ha din egen blogg må du ha et eget domene. Det tar kun få minutter å starte en egen blogg hos gratis-leverandører, som for eksempel Blogg.no, Wordpress.com, Blogspot.com og Wix. Her er du imidlertid prisgitt deres retningslinjer, annonseflater og teknologi. Adressen er dessuten ofte vanskelig å huske, og du gjør deg avhengig av trafikk fra bloggplattformens portal.

Trustpilot score og logo

Behold bloggen Men skaff ditt eget domene

Finn et ledig domenenavn som passer til deg. Egennavn er enkelt, og kan ofte være det beste. Deretter peker du domenet til bloggen din – så enkelt er det. Fast lav pris på registrering!

Vær kreativ når du velger Eget domene til din blogg

Gi bloggen din et eget domenenavn som folk husker, og som er lett å skrive. Har du et langt og vanskelig navn bør du vurdere alternativer som kallenavn, tema eller liknende.

Ikke skriv en blogg for alle Blogg kreativt og spesifikt

Finn et tema du vil skrive om, skriv om det du brenner for, og hold deg til temaet. Skriver du en matblogg kan det hende at du må la all verdens politikk fare til fordel for oppskrifter og tips.

Domenenavn - domene .no

Akkreditert NORID-registrarDet mest brukte verktøyet for bloggere er Wordpress, og hos oss installerer du Wordpress med ett eneste museklikk. Da oppnår du fordeler som blant annet en egen nettadresse som er lett å huske, eierskap til eget navn, full kontroll over funksjonalitet og annonseflater - og aldri mer trege nettsider med norges raskeste webhotell.

Våre kunder sier vi er...

Blogg på eget domene - tips!

Flytt bloggen hvis du kan

Husk at som blogger er navnet ditt merkevaren! For merkevarebygging og synlighet på Google anbefaler vi å flytte hele bloggen til et eget webhotell for full kontroll. Installerer du Google Search Console og Google Analytics lærer du om hvordan leserne finner bloggen din, og i Search Console varsler du raskt Google om endringer og nytt innhold.

En smal blogg er ofte en bra blogg

Velg en nisje som gir en trofast leserskare. Dette øker også sjansen for høye plasseringer på Google. Kun få bloggere vil ha mulighet til å gape over et helt tema, og om du gjerne vil det får du heller utvide etterhvert. Start som pizzakokk og vent med femretterne. En sær blogg er dessuten ofte mer interessant for annonsører og sponsorer.

Nye toppnivåer
- et nytt eventyr i horisonten

Med frislipp på over 1500 nye toppnivåer er et nytt eventyr i ferd med å starte. Ikke bare har du nå sjansen til å registrere et domene du lenge har ønsket deg, men også under et toppnivå som er relevant for deg og dine nettsider. Skaff deg en nettadresse nå!

.shop

.SHOP er perfekt for nettbutikker og nettsider for kjøp og salg. Det er relevant, presist, og lett å huske. Søk etter ledige domener i vårt domenesøk nå!

SYSE - domenenavn.expert

.email

Registrer familienavnet ditt for å få fornavn@etternavn.email. Den enkleste epostadressen du kan tenke deg, for hele familien, resten av livet.

Kjøp nå

.blog

Gi din blog et navn med et eget toppnivå! .BLOG er kort og tydelig, og gjør det enklere å huske navnet på bloggen din.

Kjøp nå

Spesifikasjoner

 • Hurtigvalg for tilkopling til webhotell
 • Parkering
 • Videresending 301/302
 • Cloaking
 • Redigering av WHOIS
 • Import og eksport av sonefil
 • Redigering av sonefil
 • Backup og tilbakestilling av sonefil
 • DNSSEC
 • Redigering av navnetjenere
 • Dynamisk DNS
 • E-post fra kun 4,00/mnd
Chat