Bli raskere med oss

Raske hjemmesider gir mer trafikk, mer lojale brukere, og øker salgsinntektene. Vi garanterer raskere hjemmesider under alle forhold, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Flytt dine domener nå!

Prøv Tornado Web Server gratis! Du betaler ingenting for de første 3 månedene, og står fritt til å si opp kostnadsfritt når du mottar den første fakturaen.

Velg riktig: sammenlikne tjenester

Bli forhandler: byråvennlige løsningerViser priser eks. MVA | ink. MVA
Trustpilot score og logo
WordPress logo

Kom enda raskere i gang med WordPress PowerPack

Med raske hjemmesider får du...

Mer trafikk Med bedre rangeringer i Google

Google benytter tiden det tar å laste din hjemmeside til å beregne rangering i søk. Trege sider rangerer dårligere enn raske sider, og i tillegg indekserer Google færre sider per besøk.

Lavere fluktfrekvens Med bedre brukeropplevelser

Halvparten av alle brukere forventer at hjemmesiden din lastes på 2 sekunder eller mindre, og over 40% av brukerne dine forlater siden hvis det tar mer enn 3 sekunder å laste den inn.

Flere konverteringer Med mer fornøyde brukere

En forsinkelse på bare 1 sekund kan medføre en reduksjon i konverteringsraten på mellom 5-10%. Med en omsetning på 10 000,- /dag tilsvarer det mellom 180 000 - 360 000 i tapte salgsinntekter per år.

Mer lojale brukere Som markedsfører deg

Fornøyde brukere som har gode brukeropplevelser er lojale. De deler sine positive erfaringer med andre, både på nett og utenfor, og markedsfører dine tjenester - helt gratis.

Våre kunder sier vi er...

Kjøpe domene

Et domene er din unike adresse på Internett, og det er superenkelt å registrere domene! Registrer domenenavn under de aller fleste toppnivåer med ett eneste søk. En fast lav pris ved registrering av blant annet .com/.net/.org og .no-domener gjør at du kan kjøpe flere domenenavn nå, og beholde bare de du trenger neste år.
Rask, enkel og rimelig domene-registrering for alle! Også du: husk å kjøpe webhotell.

Pris fra 39,00

.no/.com/.net/.org ++

de mest populære

Pris fra 195,00

.link/.tips/.cool ++

de nye, mer spesifikke

1-CLICK gjør livet litt enklere

Prisvinnende - hyggelig, tilgjengelig og effektiv service

333 49 700 Prisvinnende kundeservice er tilgjengelig på telefon, chat, epost, Facebook og Twitter - Vi tilbyr også fjernstyring for raskere problemløsning (kostnadsfritt).

  • 38 minFørste svar
  • 100%Saker løst
  • 100%Tilfredshet

Data oppdateres hver måned med data fra vårt saksbehandlingssystem og våre kunders tilbakemeldinger.

Chat