Kjøpe domene Privat og bedrift

Å kjøpe domene er første steg når man skal lage nettside. Hos oss kan du kjøpe domene under alle toppnivåer, privat og bedrift. Når du har kjøpt domenet eier du domenenavnet for 1 år av gangen, og det fornyes automatisk. Søk etter ledige domener her, oppgi et domenenavn du ønsker å registrere og trykk 'Søk'!

Et domene er din nettadresse på internett og "etternavnet" i en epostadresse, f.eks. @syse.no, og .no er toppnivået for Norge. Når du kjøper et domene eier du rettighetene til både domene.no og www.domene.no. WWW er et standard subdomene, eller under-domene, og du kan også sette opp flere subdomener som eks. blogg.domene.no, butikk.domene.no.

Kjøpe domene - Akkreditert NORID-registrar for registrering av .no-domener

Akkreditert NORID-registrar

Kjøpe domene - tips!

  • Du bør kjøpe flere domener

    I tillegg til firmanavnet er det smart å kjøpe dine merkevarenavn, produktnavn og strategiske søkefraser. For bedrifter er flere domener praktisk for eks. markedføringskampanjer. Arrangerer du konferanser eller events? Planlegg år i forveien ved å bestille f.eks. minkonferanse2016.no, minkonferanse2017.no, minkonferanse2018.no.

  • Kjøp webhotell med en gang!

    Når du skal kjøpe domene er det en fordel å knytte det til et webhotell med det samme. Et domenenavn som er tillknyttet et webhotell indekseres raskere i Google og rangerer høyere, selv om du bare publiserer en midlertidig hjemmeside.

  • Kjøp domene hos en seriøs og etablert leverandør

    Ikke forsøk å spare 20,- i året ved å velge den rimeligste leverandøren du kan finne. Vær oppmerksom på ting som webhotell, Kundeservice, bindingstider, pris fra og med år 2 med mer. Vi er en av Norges eldste registrarer, og har registrert domenenavn under de fleste toppnivåer siden 1995.

Chat