UniWeb vs SYSE

.no/.com/.net/.org m.fl.
kr 60,00 første året
Viser priser eks. MVA | ink. MVA

velg SYSE til ditt domene

Med lave priser, svært høy kvalitet, markedsledende support og webhosting i Norge tar vi stadig nye markedsandeler fra andre aktører som UniWeb. Vi hjelper deg med absolutt alt som har med domenenavn, webhotell og servere å gjøre! Akkreditert NORID-registrar, sertifisert Miljøfyrtårn og godkjent av Trygg E-Handel.

Billigere enn UniWeb På de aller fleste tjenester!

UniWeb tar for eksempel 300,- ink. MVA fra år 2 for populære toppnivåer som .no/.com/.net/.eu. Flytt i dag, og spar penger! PS: Vi tilbyr gratis SSL!

Garantert raskere sider Enn hos UniWeb

Du trenger ikke betale ekstra for et såkalt Business Webhotell. Hos oss får alle raske sider, og blir du ikke fornøyd får du pengene igjen. Vi flytter gjerne dine nettsider for deg!

Mer tilgjengelig support Enn hos UniWeb

Du når oss på chat, Facebook og Twitter - i tillegg til epost og telefon. På Facebook er vi tilgjengelig 24/7 alle dager, hele året.

Sammenlikne UniWeb med SYSE

UniWeb SYSE Screenshot

UniWeb har billig domene - Og tar kun 10,- for .no

Ja, det er som oftest billig å registrere domene hos UniWeb, men det skyldes salgskampanjer for år 1, og fra år 2 betaler du kr 300,- ink. MVA.

UniWeb har billig webhotell - Med fri trafikk

For en liten økning i pris garanterer vi at du får raskere sider hos oss, og med gratis SSL er vi sikre på at du sparer noen kroner allikevel :-)

UniWeb har billige sertifikater - Og inntil 50% rabatt år 1

Vi har GRATIS SSL, og du installerer SSL-sertifikater med ett eneste trykk. Det er ingen begrensninger på antall sertifikater eller domenenavn.

UniWeb har lengre åpningstider - På telefonsupport

Ja, UniWeb er tilgjengelig på telefon frem til 17:00 hver mandag til torsdag, mens vi stenger sentralbordet 16:30. Du kan allikevel nå oss på Facebook 24/7 , alle dager, hele året.

Kan jeg ha domene hos UniWeb - Og webhotell hos SYSE?

Ja, men hvis du flytter ditt domene til oss er det enklere for oss å hjelpe deg, og du får tilgang til ekstra funksjonalitet som ikke fungerer når du har domenenavnet hos en annen registrar.

Kan jeg ha UniWeb webhotell - Og domene hos SYSE?

Ja, men hvis du flytter hjemmesiden til oss garanterer vi raskere sider, bedre service og mer funksjonalitet. Vi flytter dessuten sidene for deg, helt vederlagsfritt :-)

Domenenavn - domene .no

Akkreditert NORID-registrar

Med raske hjemmesider får du...

Mer trafikk Med bedre rangeringer i Google

Google benytter tiden det tar å laste din hjemmeside til å beregne rangering i søk. Trege sider rangerer dårligere enn raske sider, og i tillegg indekserer Google færre sider per besøk.

Lavere fluktfrekvens Med bedre brukeropplevelser

Halvparten av alle brukere forventer at hjemmesiden din lastes på 2 sekunder eller mindre, og over 40% av brukerne dine forlater siden hvis det tar mer enn 3 sekunder å laste den inn.

Flere konverteringer Med mer fornøyde brukere

En forsinkelse på bare 1 sekund kan medføre en reduksjon i konverteringsraten på mellom 5-10%. Med en omsetning på 10 000,- /dag tilsvarer det mellom 180 000 - 360 000 i tapte salgsinntekter per år.

Mer lojale brukere Som markedsfører deg

Fornøyde brukere som har gode brukeropplevelser er lojale. De deler sine positive erfaringer med andre, både på nett og utenfor, og markedsfører dine tjenester - helt gratis.

Spesifikasjoner

 • Hurtigvalg for tilkopling til webhotell
 • Parkering
 • Videresending 301/302
 • Cloaking
 • Redigering av WHOIS
 • Import og eksport av sonefil
 • Redigering av sonefil
 • Backup og tilbakestilling av sonefil
 • DNSSEC
 • Redigering av navnetjenere
 • Dynamisk DNS
 • E-post fra kun 4,00/mnd
Chat